Életterünk a nappali


A nappali az a hely, ahol szabadidőnk legnagyobb részét töltjük, akár filmet nézünk, akár kedvenc könyvünket olvassuk, vagy ha vendégek jönnek, akkor is a nappaliban fogjuk őket fogadni. Sokszínűsége miatt a nappali berendezése és hangulata nagyon nem utolsó szempont, ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen bútorokat és kiegészítőket szeretnénk benne elhelyezni.

A képen beltéri, élő, fehér, bútor látható

Automatikusan generált leírás

Főszerepben a kanapé

Ha nappalit rendezünk be, talán az első, amit a legtöbben beszereznek az egy kanapé. Nem véletlen, hiszen a megfelelő kanapé a nappali szívévé válik. Mindannyian szeretünk kényelembe helyezkedni és élvezni a nagy felületű kényelmes kanapénkat egy fáradt nap után. A nagy kanapék előnye, hogy sokan elférnek rajta, így vendégfogadásra is alkalmasak. Másrészt a legtöbb ilyen bútor ágyazható is, így az esetleges vendégek elszállásolása sem jelenthet problémát. 

A helyiség méretétől és ízlésünktől függ, hogy milyen típusú kanapét választunk álmaink nappalijába. A szövet anyaga, a méret és a szín kiválasztása komoly fejtörést okozhat, de egy visszafogottabb színvilágú szövet kanapé nem tud rossz választás lenni, ilyen típusú kanapé Alba világosszürke heverőnk is.

A képen beltéri, élő, virág, növény látható

Automatikusan generált leírás

A bútorok fontossága

A tárolószekrények, a dohányzóasztalok mind nagyon fontos összetevői egy nappalinak. A szekrényeknek kellő mennyiségű pakolófelületet kell biztosítaniuk a tárgyaink számára. Sokan választanak tükrös megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy kellemesebb hatása legyen a részben elöl hagyott eszközeink számára.

A dohányzóasztalok kis ékkövek tudnak lenni egy szép kanapé társaságában, amely szépsége mellett hasznos felületet biztosíthat a távirányító, az éppen olvasott könyv vagy kisebb ételek/rágcsálnivalók számára.

A kreativitás elengedhetetlen

A bútorok kiválasztása után jöhet a sokkal izgalmasabb része a tervezésnek, hiszen a bútorok mellett a dekorációra is figyelnünk kell, amiben a kreativitásunkat is tökéletesen kiélhetjük.

Az igazán meghitt és nyugtató nappali megtervezéséhez kell némi kreativitás, hiszen saját stílusunk mutatkozik meg a szoba hangulatán és megjelenésén. A párnák színe a kanapén, a virágváza a dohányzóasztalon, a képek a falon, mind-mind olyan tárgyak, amelyeknek összhangban kell lenniük a nappali berendezésével.

Ha egyedi bútorokat illetve kiegészítőket keresel, akkor nézz szét nappali kínálatunkban!